Segertåget rullar vidare ..

De blev vinst igen .. och de blev en STOR vinst ..
På lördagen hade vi hemma match mot Oppeby och vi vann med hela 21-6. Jag satt bredvid denna match, för att låta den gamla kroppen få lite återhämtning. Men som sagt, grabbarna sköte sig fint och de blev en skön vinst ..

När det gäller mitt nya jobb, som jag tidigare skrivit att jag skall berätta lite mer om. Så är det ett nytt spännande jobb i Stockholm, där skall jag vara med i ett projekt, som jobbar med att byta ut alla datorer inom Stockholm Stad (kommun), och min uppgift är att vara ute hos kund/användare och koordinera att detta går bra och att användarna blir nöjda. Så nu får jag verkligen se och lära mig hitta i Stockholm, allt från Rinkeby till de fina områdena på Östermalm ..

Ett projekt jag håller på med hemma, är en ny hemsida för Telge Beer Festival .. inget avancerat, men ett kul projekt. Sen har jag ju alltid Nykvarns Innebandys hemsida, där jobbar vi hela tiden med förbättringar och utveckling.

Nu är jul & nyårs tider över .. och vi har planer på att åka en lite tur till svenska fjällen .. blir väl när innebandyn är slut runt mars/april. Vill verkligen åka till fjällen, men de är mycket som skall funka för att detta skall bli av, så jag hoppas och längtar så länge :_6

Vi snakkes … / MickeMålis

363 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email