SERIESEGER !!

På lördagen den blev det klart !! Vi är klara seriesegrare.

Efter en klar vinst borta mot Björkvik med 14-3, och när Telge gick och förlorade borta mot Strängnäs, så blev det som sagt klart. Turinge är klara seriesegrare i div.3 Södermanland :_12

Jag har aldrig spelat match i Björkvik, så denna lördag skulle bli den första jag åkte dit för att spela. Många säger och ser man till resultat, att det är svårt att vinna borta mot Björkvik. Men efter våran seger i helgen så förstår jag inte riktigt hur de kan va så, eller så va vi helt enkelt så jäv… bra 🙂
I denna match så tror jag att jag faktiskt satte ett rekord. För jag tror inte att det är något lag som åkt ifrån den hallen, och har “nollat” Boman’s bröderna :_1

De blir lite kort denna gång, men jag skall snart skriva lite mer om denna underbara lördag ..
Vi snakkes / MickeMålis
PS. jag säger det igen .. SERIESEGER

354 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email