Då var serien slut !!

cimg9993Jag missade sista matchen i serien, den hemma mot serietvåan Telge SIBK. Detta berodde på lite felbokningar från min sida. Jag hade helt enkelt bokat in en helg med familjen i Oslo :_1

Men grabbarna i laget klarade ju detta galant ändå, utan mig. Vinst blev det i en prestige match för våran del, då Telge var det enda lag vi inte slagit denna säsong. Men nu blev det vinst med 7-6.

Jo, som sagt jag hade ju bokat upp lite annat .. Vi hade nämligen planerat in en tur till Oslo. Där jag hade hoppats på att få se Gjelleråsen spela NM kvartsfinal nr 4 på hemmaplan i Lihallen .. Men tji fick jag, mina gamla lagkamrater gick och vann kvartsfinal serien med 3-0 i matcher, så de blev ingen match för mig. Men tur i oturen så hade killarna bokat upp en riktigt trevlig fredagskväll med NM slutspels match i hockey. Vålerenga vs. Manglerud Stars blev det istället på fredags kvällen. VIP läktaren med lite mat & öl, och inte minst få träffa alla underbara grabbar i laget blev det. De va så GRYMT kul att träffa alla killarna igen, tyvärr blev det ju inte alla, men jag kommer tillbaka, lovar ..  just de, Vålerenga vann och gick vidare till NM semifinal.

Ett stort tack till Stefan, som lätt oss bo hos honom denna helg .. TACK!

Nu väntar en veckas träning och sedan smäller det på lördag ….. Kvalmatch till div.1 med Turinge … kom och se vet ja – Björkestahallen kl. 16.00
Vi snakkes / MickeMålis

333 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email