Nää, nu får jag skärpa mig!

Finns en del orsaker, varför jag inte skrivit här på länge. Men mest är det nog lathet :_1

Mycket har hänt den senaste tiden ..
Innebandy säsongen är slut, tränar dock en del fortfarande, mest för att hålla igång. Skall snart komma igång med lite löpträning oxå.

Men det stora som hänt den senaste tiden, är jag åter igen har bytt jobb. Nu har jag verkligen hittat ett jobb som jag kommer att trivas med, då det blev lite slitsamt med det förra med all pendling till Stockholm. Nu har jag fått ett jobb på Telge Koncernern, där jag skall sitta på deras IT Support. Har nu jobbat där i ca. 1 vecka och trivs riktigt bra redan nu. Verkar vara ett riktigt kul och bra gäng.

Som sagt innebandyn är slut, men för första gången på länge så ser jag redan nu fram emot nästa säsong. Vi vann ju div.3 Södermanland, men i kvalet till div.1, så gick det ju riktig dåligt, man kan säga att vi var sämst när det gällde :_4   Men nu i efterhand, så känner jag att det kanske var lika bra. Nu när vi spelar vidare nästa säsong i “nya” div.2, som blir Södermanlands högsta serie, så kommer vi att få behålla i stort sätt hela laget från denna säsong, och det känns otroligt kul.

Over and Out … /MickeMålis

342 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email