Första löprundan avklarad!

Då var jag igång med löpningen inför kommande säsong .. :_11

De var lite stumt i benen, men flåset fanns där, så det vara ju positivt. Har ju faktiskt kört med Nykvarns div.1 lag i några veckor nu och där har det funkat grymt bra på träningarna. Så att jag skulle ha ett OK “flås” var ingen överraskning, men som sagt, nu är man igång.
Har skaffat mig ett program till mobilen, där jag kan logga allt om mina löprundor, så det blir perfekt att ha som verktyg och se hur man sköter träningen ..

Har nu vart på mitt nya jobb i ca. 1 månad, och jag stor trivs. Bra kollegor och en skön stämningen på jobbet. Det börjar ju också närma sig semester, och där ser jag verkligen fram emot de 4 dagarna på hotell i Köpenhamn med min älskling .. :_15

Vi höres …. / MickeMålis

394 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email