Fem raka ….

Nu är säsongen igång ordentligt. Och vi har nu fem raka segrar ..

Jag har spelat 3 av dessa matcher, och min statistik ser helt OK ut :_1
Mot Södertälje borta, så gjorde vi en dålig match tycker jag. Slutresultatet blev till slut 7-5 till oss, jag spikade igen i sista perioden och det behövdes.
Nästa match jag stod var borta mot Gnesta i deras trånga hall, och även här gjorde vi en dålig match, där vi hade svårt med uppspelen, då planen är så small. Men samma här, jag spikade igen i sista perioden och vi kunde till slut vinna komfortabelt med 3-11.

Nu i helgen som var, så hade jag då hemma premiär. Hemma mot Nyfors, trodde de skulle bli en tajt och jämn match, då Nyfors bara släppt in 16 mål. Men så blev det inte, utan vi kunde enkelt vinna med  10-1, och återigen så spikade jag igen i sista perioden.
Nu väntar top match borta mot Strängnäs i nästa omgång .. skall bli kul.

När det gäller familjen hemma, så stortrivs vi i huset .. De är en del att pyssla med, barn bara roligt …
Var t.ex. ute och krattade löv i helgen, och när hände det att jag gjorde det sist :_1

Vi snakkes snart igen .. / MickeMålis

345 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email