Tåget rullar vidare !

De blev vinst i den tuffa borta matchen mot Strängnäs oxå :_12
De blev en tuff och jämn match som vi till slut kunde vinna med 6-5.

Men vi började matchen dåligt .. efter 11 minuters spel så låg vi under med 2-0 och det såg inte bra ut alls, men när vi gjorde 2-1 så kändes det bättre. Men tyvärr så fick Strängnäs göra 3-1 innan periodens slut, och det kändes inte alls bra inför andra perioden. Men som vanligt med detta “GRYMMA” gäng, så tog vi tag i det hela och rykte upp oss ordentligt i andra perioden. Vi kunde till och med gå till pausvila inför sista perioden med en 5-3 ledning ..
Tredje perioden började bra och vi kunde göra 6-3, efter detta så känns det som vi tar det lite för lugnt och släpper in Strängnäs i matchen igen … och detta utnyttjar dom så klart och får göra 2 enkla mål, och nu har dom fått “blodad tand”  och kör för fullt. Men med ett grymt försvar spel kan vi stå emot deras press tiden ut ..

Denna vinst var otroligt skön, då vi började så dåligt, men kunde vända och vinna. Extra skön då dom också påstod att vi spelade tufft och fult, men samtid spelade lika fult själva .. samt att den publik dom hade var riktigt pinsamma. Kan inte vara kul som ung spelare i Strängnäs att sitta på läktaren och höra personer skrika och säga sådana saker .. inte direkt bra förebilder om man säger så.
Nu har vi haft en spel ledig helg, och vilat upp oss .. och nu till helgen väntar hemmamatch mot Björkvik. Ska bli mycket kul …

Over and out …. / MickeMålis

368 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email