Tuff, tuff .. tåget rullar på ..

Ja .. tåget rullar vidare, och vi är fortfarande obesegrade ..

Sedan jag skrev sist, så har vi haft två matcher. Först hemma mot Björkvik, där det blev utklassnings seger .. hela 16-2. Jag satt på bänken denna match. Men Jeppe gjorde en strålande insats, och höll ner siffrorna och de blev till slut bara två insläppta kassar.
Nästa match var Telge på bortaplan, i svårspelade Västergårdshallen. Förra säsongen förloade vi borta mot Telge, så denna gång ville jag verkligen ha revansch, och det fick jag. Trots att vi var dåliga i denna match, i denna dåliga hall. Men det var något annat som var helt åt helv…. dåligt i denna match, och det var domarna. Dom förstörde matchen helt och hållet .. Men vinst blev det med 9-6.
Och vi är alltså fortfarande obesegrade i denna säsong .. och nu vänder snart serien. Det är bara seriefinalen kvar nu på söndag mot Trosa på hemmaplan. Skall bli grymt kul med en tuff match och på hemmaplan .. hoppas domarna är bra bara :_4

På hemmaplan så är det julpyssel och en del projekt i huset ..
Kari (coach) och jag fixade till bastu dörren förra veckan, den som hade satt ditt den sen tidigare, hade satt den upp och ner, så det var en luftspalt på ovansidan, istället för ned till på dörren … hallå :_3
Nästa projekt är att riva bort väggarna för det lilla förrådet bredvid trappan nere i källaren .. och snart kommer det en rör firma, som skall dra rör för våra nu element i sovrummen .. nice :_1

På jobbet är det full fart … hela Telge koncernen skall ju flytta från Holmfastvägen till vårat nya fina kontor nere vi AstraZeneca (Snäckviken). Så nu på fredag så går flyttlasset …

Vi snakkes snart igen … och då får vi se ifall vi är obesegrade när serien vänder …. / MickeMålis

423 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email