Turinge har seriens bästa målvakter!

Men först kanske jag skall säga det …
Tåget rullar vidare  :_6    Vi är fortfarande obesegrade efter 9 matcher, efter vinst hemma mot serie tvåan TrosaEdanö.
Så otroligt skönt med vinst mot dom, trodde dom skulle vara bättre. Visst var dom bra och de var en jämn match, men jag kan nu så här på efterhand säga att Södertälje är bättre.

De blev som sagt vinst, efter en tuff och jämn match med 5-4. Där vi en bit in i tredje perioden hade en 5-2 ledning. Men så känns det som vi släpper ner på tempot och bjuder in Trosa i matchen. Så här efter åt så borde vi punkterat matchen tidigare, med tanke på de frilägen vi hade. Men nu blev det tajt, men en skön vinst.

Jag hade inför matchen mått dåligt i två dagar, men var på söndagen feber fri, tror det i allafall :_4   Drack otroligt mycket vatten under matchen, tror det blev en 6 liter … Men samtidigt så kände jag att, om det inte skulle gå att fortsätta hela matchen, så hade jag Jeppe vid sidan. Jeppe som under tiden jag vart i Turinge, bara blir bättre och bättre. Så jäkla kul att se killen utvecklas för varje träning och match. Måste vara skönt för Kari att veta att han har seriens två bästa målvakter att välja på inför varje match, måste vara otroligt skönt. Bara 27 insläppta mål på åtta matcher, de är grymt bra, närmsta lag har 44 insläppta …. 17 mer alltså :_11

Nog om helgen … Satt idag och såg kvartsfinalen mellan Sverige & Norge i innebandy VM på TV. Och när Norge fick straff vid ställningen 2-0, så tänkte jag direkt … “Snellingen = Zorro” och ni som är från Norge och läser min “blogg” vet ju vad jag menar då, och ni vet ju också kanske hur jag tänker & tycker om den killen. Men när jag sedan på TV ser hur den svenska keepern (Jansson, allmänt känd i Sverige för att vara lite … ) försöker helt och hållet “klippa” benen på Snellingen, så blir jag förbannad … Så otroligt onödigt, tycker att det är en solklar 5 min. Nu förnedrar ju Snellingen, Mr. Jansson helt och hållet och drar en Zorro bakom ryggen, så det jämnar ju ut sig.

De får bli allt för nu …. / MickeMålis

362 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email