God Jul och Gott nytt år!

Vill här med önska alla en riktigt God Jul & Gott nytt år.

För familjen Sjöström/Ottosson, så kommer den att firas på hemmaplan. Nykvarn alltså :_6
Har nu vart ledig några dagar från jobb, och det har vart riktigt skönt, inget stress efter julklappar och så, har fått ta det helt lugnt inför Jul afton. Men i mellandagarna så skall jag jobba, blir nog ganska lugnt på jobbet, så de skall nog gå fint.

När det gäller innebandyn så har vi långledigt. Är ju spelledig ända från den 5 dec. till den 8 jan. Trodde först de skulle bli grymt tråkigt, men det är faktiskt otroligt skönt. Kommer att komma till träning den 3 jan. med “full laddade batterier” …

Kommer nu i mellandagarna att påbörja två riktigt spännande projekt, ett inom innebandyn & ett inom hemside byggande. Återkommer med lite mer info om detta senare … :_4

God Jul … så höres vi snart igen … / MickeMålis

395 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email