Nytt år, nya vinster ..

Jodå, formen håller i sig, trots vårt super långa uppehåll.
Jag var lite orolig inför top mötet med Södertälje efter nyår .. vi hade inte tränat på nästan 3 veckor, och endast haft två träningar innan matchen. Men vilket lag vi är .. går in och helt enkelt krossar serie 3:an Södertälje med 7-1.
I matchen efter så jobbar vi vidare på vårat seger tåg och vinner stort borta mot Onyx med 13-1 ..
Nu är vi alltså uppe i elva raka vinster, om man räknar med den borttagna matchen mot Kolpenäs …

På hemmaplan, i familjen Ottosson/Sjöströms hus, så börjar det nu hända lite saker. Har börjat renovera så smått. Har börjat med tapetsering av hallen. Fick start hjälp av Johannas bror Niklas. Har faktiskt aldrig tapetserat i mitt liv, men nu kan jag :_1
Fick till det riktigt bra tycker jag .. nästa moment är att spika upp golv & tak lister, dessa köpte jag in igår, så till helgen skall dom nog vara uppe ..

De blir allt för nu … / MickeMålis
PS.  just det … jag har fixat till min målvaktsmask med nytt motiv. Blev grymt bra. Ska se om jag ordna en bild till nästa inlägg.
Ett STORT TACK till alla på Hillstedts Skylt & Dekor för hjälpen … grymt bra jobbat. TACK!

398 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email