“Trade Deadline”

Ja, de är så de heter borta i NHL .. och det finns liknade här i Sverige när det gäller innebandy .. 31:a januari.

De som skedde nu den 31:a är att jag helt enkelt gick över till Nykvarns div.1 lag, och skall nu hjälpa dom de sista 7 seriematcherna. Läget är nämligen så att dom kan inte tappa någon poäng, samtidigt som serieledarna Åby måste tappa. Så nu skall vi satsa för fullt de sista sju seriematcherna, och så får vi därefter se ifall det blev vinst i serien, och avancemang till Allsvenskan.

Då kanske en del undrar varför jag går från Turinge Miners …! Och de enkla svaret är, att dom i praktiken redan vunnit sin serie, då man har hela 12 raka vinster, och ett försprång på hela 10 poäng ner till 2:an TrosaEdanö, och då återstår det bara 4 seriematcher … Men vetskapen av att Turinge faktiskt har (hade) seriens två bästa målvakter, så är jag inte ett dugg orolig över att det inte skall gå vägen, snarrare har jag en tro på att Jeppe storspelar de matcher som är kvar och det kanske t.o.m. blir 16 raka vinster i serien …

De blir allt för nu … nu skall jag dra till Hölö och spela DM match med mitt “nya” lag :_6
vi snakkes / MickeMålis

367 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email