De blev seger i “comebacken”!

Då har jag gjort min fösta match med mitt nya lag .. Och vilken match det blev :_6

Starten av matchen var dock ingen höjdare för mig .. vi bjöd verkligen på de två första målen, då vi gjorde “två” riktigt dåliga byten och Torshälla fick enkelt göra 2-0 redan efter 7 minuters spel. Innan perioden tar slut så får vi dock in en reducering till 2-1. Och det känns som att vi är på gång …
Och känslan är helt rätt ..För i andra perioden, så är det bara ETT lag på banan. Vi vänder matchen totalt och har efter cirka 9 minuters spel en 7-2 ledning .. vi utklassar Torshälla helt och hållet. I andra halvan på period 2, så får dock Torshälla tillbaka lite av spelet, men det är för att vi drar på oss utvisningar efter vart annat .. hela 3 stycken utvisningar. Vi kan dock stå emot anstormningen och har ett bra boxplay, men när det endast återstår 38 sekunder av perioden så får Torshälla in 7-3 i powerplay .. Tråkigt.
I tredje perioden drar vi återigen igång ett otroligt bra spel och bombar sönder Torshälla helt och hållet, och efter 12 minuters spel så har vi en ledning på 13-3 :_11  Tyvärr så slappnar vi av lite mot slutet av matchen och Torshälla får göra 2 skit mål .. men vi gör 2 till innan matchen är helt slut, och det blir en solklar vinst med hela 15-5 ..

Sett till det hela så gör jag en helt OK match. De var ju ett tag sen man spelade på den här nivån, så jag är helt klart nöjd, men vet att jag samtidigt kan bättre … Blir banans bästa och de får man ju tacka för :_16