Segertåget fortsätter ..

För tillfället, så har jag fortfarande bara vinster i bagaget denna säsong .. :_6

Och då gäller det även mina matcher med mitt nya lag “Nykvarns Steelers” div.1
För under fredagen så blev det vinst igen, i min andra match för division 1 laget. Även denna match gick på hemmaplan, och det var en extra viktig och tuff match som stod på spel. Linköping Ungdom som låg 4:a i tabellen. Detta lag hade grabbarna tidigare under säsongen förlorat mot på bortaplan med 4-2. Så jag var riktigt laddad för en tuff  “fight”, en klart mycket tuffare match än den förra hemma mot Torshälla ..

Men ack så fel jag fick .. Denna match blev inte alls som jag hade tänkt. Visst Linköping hade några lägen i första perioden, men vi var i denna match ett helt klart bättre lag än mot Torshälla, och då var vi ju inte direkt dåliga heller :_1  Men nu var allt “slarv” i försvaret borta och vi jobbade verkligen som ett lag. Så efter första perioden stod den hela 4-0 och jag började fundera hur detta skulle sluta .. Linköping hade några farliga lägen, men dessa rede jag ut .. 15-6 slutade skotten.
I andra perioden så trummade vi på i samma fart och med samma stabila försvars spel, vi klarade till och med av ett 3 mot 5 spel .. och efter det var det som om allt släppte … visst Linköping fick in ett mål, men vi bombade på till siffrorna var 12-1 innan signalen ljöd i Björkestahallen ..
I tredje perioden så fick tyvärr Linköping göra ett billigt mål efter bara 2 min spel .. men sen var vi igång med vårat spel igen, och det var inget snack om vilket lag som var bäst denna dag … Till slut blev siffrorna hela 16-2 och nu hade vi satt ordenlig press på Åby inför deras söndags match mot serie trean Lillån ..

Följde Åbys match mot Lillån på söndagen “live” på internet .. men kunde tyvärr snabbt lägga ner det, då jag insåg att Lillån INTE skulle ge Åby något motstånd denna dag .. Tyvärr
Så nu får vi kriga vidare och hoppas på att Åby torskar någon av sina kommande matcher …

De blir allt för nu .. Kommer ett inlägg om min Norge resa lite senare i veckan ..
Nu skall jag äta lunch med “Kungen Sjögren” :_16 / MickeMålis

358 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email