12 matcher .. 12 vinster ..

Ja, där har ni mina siffror för denna säsong .. :_11

Om man skall gå lite djupare in på siffrorna för denna säsong. Så är det 9 matcher med Turinge, där samtliga var vinster. Där jag släppte in 32 mål, på 230 skott. Och för tillfället har jag 3 matcher med Nykvarns div.1 lag, vilket har resulterat i 3 vinster. Där jag släppt in 11 mål på 84 skott … Ett helt okej facit :_1

Och som jag sa till killarna igår … “Jag har inte förlorat en match denna säsong, och jag tänker fa… inte göra det heller!”

Matchen senast, den hemma mot Solfjäderstaden, skulle ju vart en plock match, men med det spelet vi visade upp då, så blev det tyvärr inte så … men vinst blev det till slut med 9-4.

Nu väntar närmast bortamatch mot tabell jumbon BK Vingen, och jag hoppas verkligen lagets inställning till denna match är en helt annan än den vi hade hemma mot Solfjädern … Detta blir dessutom min första bortamatch med div.1 laget .. får dock avvakta och se ifall jag får spela, tills truppen tas ut på lördag …

De blev lite kort denna gång .. men vi snakkes snart igen .. / MickeMålis
PS. min forna lag i Norge, Gjelleråsen har gått vidare i NM Slutspelet, efter 3-0 i kvartsfinal matcher mot Sveiva :_6

405 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email