13 raka …… efter en SKIT bra match!

Och i denna match var det inget snack om vilka som skulle vinna! De blev en SOLKLAR vinst, med HELA 24 – 1.

Nu kan man ju tror att jag var helt sysslolös denna match, men jag blev faktiskt lite svettig till och från, och de var ju inte så konstigt kanske, för med de måttet på planen som det var i denna “skitiga” hall, så blev det ju målchans vid varje misstag. Jag lyckades avstyra samtliga av dom, utom ett, och tyvärr blev det ingen “nolla” denna gång … Men va gör det när det är vinst och målskillnad som räknas för oss ..

Tog en bild från bussen innan vi åkte hem, och den kan ju kanske symbolisera hur pass bra Vingen var i denna match. Tyvärr så har jag ingen “lukt kamera”, men ni kanske förstår hur “skit” dåliga Vingen måste ha vart, om man förlorar med hela 24-1 i en division 1 match …. :_1

Blir allt för nu .. Nu gör vi en “skit” bra träningsvecka, och så är det ner till Norrköpings området igen på söndag för match mot Finspång … vi snakkes / MickeMålis

444 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email