“The End”

Då har jag spelat min sista innebandy match ….!

De blev en sen söndagskväll med blandade känslor. Och platsen blev Wasahallen i Södertälje, där jag ironiskt nog tillbringat MÅNGA timmar, och har otroligt fina minnen ifrån. När jag klev in i hallen, så fick jag en klump magen, men det var inte för att jag var nervös för matchen, utan mer att jag alltid får det i Wasahallen, då jag har så många otroligt finna minnen från min vän Markus Wargclou där .. Så att jag fick avsluta med min sista match där gjorde detta till en mycket speciell kväll för mig ..

Och vilket avslut det blev … Vinst mot Södertälje Rockets, min gamla förening, som jag spelat 9 säsonger med, var av 4 säsonger i elitserien. Vinsten innebar DM Guld i min sista match, med Nykvarns Innebandy som är min moderklubb. Helt sjukt när man tänker efter :_1

Men vinst blev det med 6-3 och en guldmedalj fick jag .. Så jag vill tacka alla grabbarna i Nykvarns herrlag för att ni gav mig chansen att avsluta min karriär på bästa möjliga sätt.
Ett STORT tack till Putte och Kim för att ni gett mig chansen och trott på mig, de matcher jag spelat med er sedan den 31 januari .. Tack till Oskar, som fått ståt tillbaka för att jag, den “gamla gubben” spelat. Jag hoppas jag lärt dig något under denna korta tid, och jag hoppas du kör vidare, för då skall jag lära dig allt jag kan :_1

De får bli allt från denna minnesvärda kväll .. Återkommer snart igen, och då skall jag skriva om mer minnen jag har från min långa målvakts karriär ..
25 säsonger blev det till slut …. “The End”  / MickeMålis

461 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email