Kan de ha varit den sista??

Bortamatchen mot Westervik i fredags, kan ha varit min sista ..
De återstår att se, för nu är det bara en seriematch kvar, och det är matchen nu på lördag hemma mot Söderköping, och vem vet … kanske jag får sitta på bänken då 🙂

Vad säger man om matchen i fredags då .. Nja, någon bra match från min sida tycker jag inte det va. Eller kanske jag gjorde en bra match!! Om man tänker efter lite. Westervik är ju bra på hemmaplan, och dom har ju han Peter Hirschman, och vi bjuder ju in dom i matchen i tredje perioden, då vi faller in i deras “hawaii” spel, och som vi vet sen tidigare, så är vi grymt dåliga då. Så kanske jag skall vara nöjd med min insats ändå.
Men, men … vinst blev det med 10-7, och buss resan hem blev klart mycket trevligare, man kunde sitta där och fundera igenom säsongen och blicka tillbaka ..

Nu är det som sagt bara en match kvar och självklart kommer då frågan “ska du köra nästa säsong”. Jag har svart blankt NEJ, men att jag kommer & vill vara med på något sätt i föreningen .. 100% målvakts tränare kanske ?? Vi får se vad som händer.

Nu laddar vi för en grymt bra avslutning på serien kl 17.00 i Björkestahallen på lördag .. Så får vi se om jag står där i “kassen” eller inte 🙂

Över och ut // MickeMålis

412 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email