De börjar närma sig slutet .. igen

Nu börjar säsongen lida mot sitt slut, och troligtvis ett “nytt” slut för min innebandy karriär.

Ja visst säger säkert många då …..
Men jag hoppas & vill verkligen att någon målvakt nu skall ta steget och bli den stabila och levande vägg laget behöver. För så är det .. målvakten har en riktigt betydande roll i de lag, som jag hoppas skall gå hela vägen kommande säsong. Och jag tycker att det finns material för detta, och då tänker jag på dom unga lovande målvakterna Christoffer “Duffy” Eriksson, Alexander “Alex” Andersson, Jonathan “Jonte” Kallin som finns i föreningen och självklart Jeppe, min nuvarande kollega.

Min plan och förhoppning är att jag på något sätt skall kunna vara delaktig i detta, i vilken roll vet jag inte riktigt än, men som målvakts tränare är det jag jobbar på, men vi får se …

Vad skall man säga om helgens match då .. Nja, en klar och stabil vinst hemma mot Tranemo med hela 11-2 … Jag var tillbaka i “kassen” igen, och jag fick chansen att “hålla nollan” vid ställningen 9-0 några minuter in på tredje perioden, men ett misstag från våra backar & en chansning från min sida, förstörde den chansen … men viktigast var att vi fick tillbaka vårat stabila spel och vann. Nu ger vi järnet och vinner de två matcher som är kvar ..

over and out … /MickeMålis

408 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email