Inget spel, inga inlägg ..

Ja, så kan man faktiskt säga ..
Sedan jag skrev mitt förra inlägg, så har vi faktiskt haft två matcher.

Först toppmatch mot Örebro borta. Då var jag inte med pga. familje skäl, så min kollega Jesper hoppade in och storspelade, vilket resulterade i vinst med 4-1.

Nu i helgen hade vi toppmatch igen, denna gång Lillån borta. Denna match var super viktig för oss, för vid förlust så skulle chanserna till serieseger vara minimalla .. Tyvärr blev det nöta bänken för min del i denna match. Och de var ingen kul upplevelse, då jag kände att jag inte kunde påverka utgången av matchen så som jag ville … visst, jag kunde ju “peppa” min kollega Jeppe och alla utespelarna, men när det väl gällde i sista perioden så rasade allt ihop totalt. Så otroligt tråkigt …. blev förlust med 6-5 och nu skall det till mycket om vi skall ta detta …

MEN, jag tycker att vi nu avslutar denna säsong med 3 raka vinster, i de tre sista matcherna. Då kan vi vara riktigt nöjda med våran insats i år …

Nu till något roligare ..
Jag hade i fredags äntligen ett målvaktspass. Efter ett några försök i höstas, då det var dålig uppslutning, så kunde jag nu köra ett pass. Denna gång bestämde jag att jag kör, oavsätt antal deltagare .. De blev till slut tre unga målvakter. Ett riktigt roligt tränings pass, är så kul att se dessa unga målvakter.
Så ett stort tack till er killar … Noel P00, Jesper P02, Adam P02. Ni kommer bli “grymt” bra …

vi snakkes // MickeMålis

426 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email