Godkänt, men inte mer ..

Till denna match hemma mot Finspång, hade jag en del krav på mig själv … och visst fick jag svar på det jag önskade. De blev godkänt .. men inte mer ..

– Vi började matchen grymt bra, och hade redan efter 11 minuters spel hade vi en 6-1 ledning .. då fick Finspång en straff … Jag tog den och vi avslutade perioden med ett mål till .. så efter första perioden stod det 7-1.
– I andra perioden bjuder vi in Finspång i matchen igen .. helt onödigt. Dom vinner perioden med 3-1, så inför sista perioden stod det 8-4. Tycker det är synd att vi inte kan “stänga” matchen i denna period, utan slarvar och ger Finspång chansen inför sista perioden …
– Men i tredje perioden är vi tillbaka på spåret och gör på 10 minuter 4 mål och har en ledning med 12-4 efter tolv minuters spel. Då börjar vi slarva igen och Finspång får göra två mål innan vi gör 13-6 .. Till slut blir matchsiffrorna 13-7 efter att Finspång fått göra ett mål på straff ..

Vet inte riktigt vad jag skall säga om denna match .. Jag får som sagt vara ganska nöjd med min insats, för det är ju ett stort steg framåt om man jämför med matchen innan 🙂
Tråkigt dock att vi inte kan”stänga” matchen tidigare …

Min sambo och hennes lag hade i helgen en tuff match, borta mot Trosa Edanö, som man inte vunnit emot denna säsong, utan endast haft oavgjorda resultat mot (okej, förlust på straffar i DM då) . Men nu .. blev det seger med 5-4… GRYMT bra gjort tycker jag. Nu tror jag att dom tar retur mötet mot Trosa Edanö, som är redan nu till helgen i Björkestahallen kl. 15.00. Vi ses där …

De blir allt för nu .. snakkes/ MickeMålis

425 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email