Bra .. icke bra ..

Spel uppehåll kan vara riktigt skönt ibland … Men får man ett för långt uppehåll, kan de ge motsatt effekt ..

Efter matchen i fredags, hemma mot Kumla, som vi till slut med 12-7. Så var jag mycket besviken. Både på min egen insats men även på hur vårat försvars spel var .. Men efter helgen så har jag funderat och tänkt mycket på match, och när jag tänker efter, så har jag ändrat min uppfattning om matchen en hel del .. Jag hade kanske inte min dag helt enkelt och detta beror till stor del på att jag haft alldeles för lite träning under detta uppehåll ..
Jag får trösta mig med att jag gjorde ett par riktigt bra räddningar & hade riktigt bra spel i “boxplay”. Siffrorna hade kunnat vart betydligt annorlunda annars …

Glädjande dock i denna match, var att se Jeppe kliva in i kassen och stänga den totalt, och att se att vi kan spela riktigt bra försvarsspel om vi verkligen vill .. Den sista halvan av matchen var klockren när det gäller försvars spel.

Tyvärr så förlorade Södertälje borta mot Örebro .. dom startade bra, men föll ihop som ett korthus i sista perioden .. tråkigt, tänk vad toppen av tabellen hade vart jämn annars ..

Allt för nu …. vi snakkes / MickeMålis

480 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email