Bättre sent, en ald…..

Okej … då läger vi till ännu en seger .. Sex raka vinster är vi uppe i nu.

Hur var matchen då …  Jo, vi var klart det bästa laget, trots att vi inte hade våran bästa dag. Vi vinner första perioden med 5-1 .. Torshällas mål kom strax innan period signalen skulle ljuda. Såg säkert riktigt billigt ut från läktaren, men den styrdes faktiskt på någons klubba/tröja och in .. I andra börjar vi riktigt bra och går snabbt upp till 7-1. Efter 6.37 gör Torshälla 7-3, dom gör även 7-4 innan vi kan göra 8-3 med cirka en minut kvar av perioden .. I tredje börjar vi åter igen mycket starkt, och har redan efter 3.42 gått upp till en 10-3 ledning .. Vid 04.34 får Torshälla en straff, den tar jag, men tyvärr kan Torshälla göra 10-4 i PP dom får efter straffen .. Vi vinner perioden med 3-2 och matchen slutar med en klar seger 11-5 ..

Som jag skrev … starkt att vinna, trots att vi inte riktigt har våran bästa dag …

*****
I helgen som var, så hade vi bortamatch mot Karlskoga. Jag hade fått spelledigt, för att kunna göra en del familje saker. Har ju världens bästa tjej, i Johanna Ottosson, som är huvud tränare för Nykvarns damlag, så ibland blir det lite krockar …
Men vad gjorde det … Jeppe var stabil och laget gjorde en kanon match, trots att många spelare saknades p.g.a. sjukdom …. Vad blev resultatet då ? Jo, vinst med hela 17-4 ..