Nu börjar jag känna igen mig..

Efter gårdagens match, så börjar jag nu som sagt känna igen mig på plan. Är på rätt ställen, spelar med mitt lugn och gör dom där “extra” räddningarna, eller som andra kallar det “idiot räddningar” :_1

image

Linköping borta är ingen lätt match, och dom var obesegrade på hemmaplan inför gårdagens match. Vi kommer ner till deras fina hall i god tid. Skönt att slippa stressa, så man kan ladda ordentligt.

Första perioden är jämn, jag får en del att göra. Men vi vinner den med 2-0. Andra är oxå jämn, men vi spelar grymt bra och går upp till en 5-0 ledning innan Linköping får ett “powerplay”. Vi ser ut att klara av det, men då gör dom 1-5. Junior kedjan är het idag och skapar många lägen. Vi vinner perioden med 3-1.
I tredje börjar vi mycket starkt igen, och går upp till en 8-1 ledning efter cirka sju minuters spel. Efter de börjar vi slarva i vårat spel, och vi bjuder in Linköping i spelet, oich dom gör 8-2 efter cirka 9 minuters spel, vi drar på oss en utvisning till och där gör Linköping 8-3 .. Matchen slutar med att vi gör 9-3 och vinsten är klar … Linköping vinner skott statistiken med 31-29, så man kan lugnt säga att jag hade en del att göra …

Nu väntar Torshälla hemma på fredag …
Vi snakkes … / MickeMålis

398 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email