Då var man igång igen !!

green-mickemalisDå har jag spelat min första match med Gjelleråsen i norska elitserien, och därmed är jag igång med min 27:e säsong som innebandymålvakt 🙂

Tyvärr blev det en förlust borta mot serieettan Slevik, men det blev ett jämnare resultat än vad jag trodde det skulle bli.

En seger hade ju varit den perfekta starten på min “comeback” i GIF tröjan, men så blev det inte. Nu blev det istället en förlust med 5-4.
Men så här i efterhand är jag ändå ganska nöjd med min insats, och faktiskt riktigt nöjd med hur jag kände mig efter matchen. Visst lite sliten i kroppen var jag, men orken fanns där och jag var absolut inte så trött som jag trodde jag skulle va. Matchen förlorade vi tyvärr i andra perioden, då vi var riktigt dåliga, både framåt & bakåt … men vi kom starkt igen i sista perioden. Där vi hämtade upp ett 5-1 underläge till 5-4.

Nu väntar en helgs spelledigt, och sedan är det “derby” hemma mot Tunet i Lihallen … de ser jag verkligen fram emot .. Kör på med min egen träning här hemma i Sverige denna vecka, och laddar för den matchen ..

Ett stort tack till grabbarna i laget, som tog emot mig på ett bra sätt, trots att jag ramlade in ganska sent till uppvärmning 🙂
Tack till Roy som körde mig från Gardemoen till Slevik, och ett STORT tack till Tommy & Mari för sovplatsen & maten ..

Snakkes snart igen … / MickeMålis

472 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email