Nä … nu laddar jag om!

Länstidningen-12feb-2011-bild2Nu är det dax igen … Ta flyget till Oslo och spela match ..

Senast jag skulle åka (sista seriematch) så insjuknade jag med influensan, och låg ner bäddad i flera dagar 🙁
Men nu ….. nu är det dax igen. Och jag hoppar in i het luften direkt.

Gjelleråsen har haft det tufft i kvartsfinal serien, och ligger tyvärr under med 2-1 i matcher i bäst av fem. Så nu skall jag flyga in imorgon och spela match nummer 4. Och det är bara vinst som räknas, annars är säsongen över för Gjelleråsen. Vid vinst så är det en 5:e avgörande match hemma i Lihallen på torsdagen redan. Och självklart är jag ”bokad” till den 🙂

Kom igen nu grabbar …. NU KÖR VI !!!
/ MickeMålis

Dela detta inlägg..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *