Hur är det möjligt !!!

NM_gjellerasen_sarpsborg51146_687_531_90Där sitter jag .. i min flygstol. Laddat med kaffe som vanligt på Starbucks Arlanda, just börjat läsa i min bok, planet har rullat ut från “gate:en” …
Då kommer det ett meddelande från kaptenen “Vi har en varnings lampa. Ett el fel .. Vi måste tillbaka till gate:en” 10 minuter senare, nytt meddelande från kapten “Vi måste byta flygplan” …. Får efter en stunds väntan reda på att vi är ombokade till ett annat flyg … MEN det flyget går alldeles för sent för att jag skall hinna till match 🙁  Tack Norwegian … tack för den ….

Där rasade min värld ihop helt … Vilket slut på detta underbara innebandy äventyr jag haft med dessa underbara killar i Gjelleråsen …
Resan hem från Arlanda har aldrig känts så lång, kändes som en evighet … Bara satt där och stirrade rakt fram ..

Hur gick matchen då ??  De blev förlust för grabbarna, 5-3 i den 5:e och avgörande NM semifinalen .. och jag fick inte ens vara där och förlora som spelare. Inte vara med och stötta grabbarna, prata med grabbarna om framtiden … inte ens säga hejdå. Blir så ledsen när jag bara tänker på det … 🙁

Väskan står nu hemma i källaren, fortfarande packad för match … och den kommer stå där nere i källaren så länge !!

Vill passa på att tacka alla i Gjelleråsen, som gjorde det möjligt för mig att få vara med på denna underbara resa.
– Alla ledare .. speciellt Jonny Aas, Roy Arne Jacobsen.
– Alla spelare, ni är bäst. Ett speciellt tack till Hans Roar Wilhelmsen & Tommy Midtsveen för att jag fått sovplats och underbar service.
– Tränarna, Raymond Evensen & Paul Andre Hermansen, för ni trodde på mig och att jag fick spela.
– Ett extra STORT tack till Andreas Falkeid … Ledsen att du fick kliva åt sidan för en gammal gubbe som mig. Men jag hoppas att jag lärt dig något. Jag vet och lovar att jag skall fortsätta hjälpa dig bli Norges 1:e keeper 🙂
– Ett STORT tack till hela Gjelleråsen IF .. GIF Fighters kommer alltid finnas i mitt hjärta ….

Kanske detta är mitt sista inlägg på denna blogg .. vi får se …
snakkes / MickeMålis

394 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email