Hur säger man? De är dax nu “gubbe”?

De var länge sedan nu .. och tanken var att inte spela något mer!
MEN, så blev det inte ….

Nu har jag tränat i en månad, försökt att träna så mycket jag bara kan när tiden finns. Två matcher har jag hunnit med också, eller nä. Två och en halv har det blivit.
Började faktiskt med matchen hemma i Nykvarn mot Linköping Ung. Där fick jag hoppa in vid ställningen 1-3 och dessutom i “box-play”. Hade inför den matchen bara tränat 2-3 gånger och kände mig faktiskt inte alls redo för match. Men, men .. vad gör man inte för laget. Tyvärr märktes min form och dåliga träning under matchen, kände som om jag kom fel i alla lägen. Förlust med 8-5 blev det ..

Nästa match för mig att deltaga i var hemma matchen mot Värmdö IF. Nu hade jag fått mer träning i kroppen, men kände mig fortfarande inte i form. Våran “första målvakt” Henke hade under veckan skadat sig, så nu var det bara att bita ihop och köra. Och vilken match jag gör … Helt underbar känsla efter match. Jobbade rätt hela matchen och kände mig riktigt stabil. Nu skall det sägas att HELA laget gör en otroligt bra match. Vinst med stabila 7-3 blir det. Skottstatistik 31-31 ..

Andra matchen för mig blev också det en hemmamatch, och inte vilken som helst, utan en riktig “top match” med riktig “derby” känsla mot Strängnäs. Ett Strängnäs som gått som tåget denna säsong. Nykvarn förlorade seriepremiären mot just Strängnäs på bortaplan med 6-5. Så nu fanns det en riktig revansch lust i hela laget. Precis som i matchen mot Värmdö, så gör HELA laget en riktig kanon insats. Man kämpar och jobbar i alla lägen, spelar stabil, spelar med disciplin och med stort tålamod. När laget spelar på detta sätt, då är det inte många lag som kommer slå oss … Vinst med stabila 8-3, skottstatistik 39-35.

Om jag räknar de matcher jag gjort från start, så snittar jag 3 insläppta mål per match, och har en räddnings procent på hela 95,65 % ..

De är ju helt okej för en gammal “gubbe”  🙂  Blir allt för denna gång .. Snakkes / MickeMålis #33

122A4629foto: Richard Himberg

 

476 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email