Tre raka.. Börjat bra!

138641819243334100_resizedNytt år … Nya möjligheter 🙂
Nu är jag inne på mitt 28:e år som innebandymålvakt. Helt sjukt när man tänker efter ..

Och det nya året kunde inte börja bättre ..
Vinst direkt, hemma mot Nacka Wallenstam med 6-4. En match där vi låg under med 1-4 ca 9 minuter in i 2:a perioden, innan vi började våran vändning.

Denna match började som sagt inte bra. Nacka hade en ledning med 1-2 efter första perioden, och den kunde varit större. Jag hade en otroligt bra räddning i deras “powerplay”. En räddning på ett skott som normalt resulterar i mål, så denna räddning är jag grymt nöjd med 🙂 Domaren tyckte också så, tror han sa det till mig typ 3 gånger 🙂

Andra perioden börjar också dåligt .. Först ett lång skott, som jag inte ser alls. Borde väl haft koll på bollen, men alldeles för mycket “trafik” framför mig gjorde det svårt. Såg säkert jätte billigt ut 🙂
Deras 1-4 mål tar på ett skaft innan den går in … Men efter de målet, känns det som vi kommer igång, både framåt och bakåt. Jag börjar också få ordning på mina grejer och spelar stabilt.

4-4 står det inför tredje perioden, och här har jag bara bestämt mig för att “spika” igen … Och det fungerar 🙂 Spelar stabilt, jobbar rätt. Har rätt fokus, på rätt saker …
Otroligt skön vinst, och nu är vi verkligen med där uppe i toppen av serien.  Fick en del sköna kommentarer från folk efter matchen … t.ex. “Hade du satt upp ett plexglas längst bak” 🙂

Statistiken ser just nu ut på följande sätt:
Insläppta per match / snitt 3,333
Räddnings procent 90.2%

Nu laddar vi om för ny, spännande match borta mot Onyx. Blir nog en jämn & kul match. Dom har alltid mycket publik på sina matcher, sånt gillar jag.
Snakkes snart igen .. ./ MickeMålis #33

402 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email