Tåget rullar vidare …

138641849324380600_resizedJa .. detta går ju bra 🙂 Fjärde raka vinsten nu. Detta efter att vi besegrat Onyx bort med 7-4.

En match jag såg fram emot. Mycket folk på deras matcher och oftast bra matcher. Nu blev det också så .. En tajt och bra match, med ca 480 personer på läktaren.

Vi börjar matchen så där … De två första målen är självmål från våran sida, och nästan identiska .. och från samma back 🙂
Men vi får ordning på grejerna, och perioden slutar 2-1 till Onyx ..

I andra perioden är vi tillbaka i “vinnar spåret” och spelar otroligt bra. Vinner perioden med 3-0, och i denna perioden har jag faktiskt mer att stå i, men håller tätt bakåt. Vi leder alltså med 4-2 efter två spelade perioder.

I början på tredje så faller vi dock tillbaka lite. Onyx tillåts reducera två gånger innan vi återigen tar tag i matchen .. Vi gör 5-4 efter 7.44 och efter de håller vi tätt bakåt, trots ett visst tryck från Onyx.
På slutet gör vi 6-4 när Onyx plockar sin målvakt och 7-4 kommer av bara farten också 🙂

Detta var en match där jag inte hade lika mycket att göra som de tidigare matcherna jag stått. Men de kändes nästan svårare att spela denna match, på grund av detta. Skönt att man kan hålla “fokusen” uppe hela matchen.
Ett extra tack till hela laget, som jobbar grymt bra idag. Ett extra tack till “tremåls” skyttarna för dagen, Kim Callin & Tommy Cannerbo …

Statistiken efter 4 matcher är helt okej … Snittet är godkänt, dock måste jag jobba med räddnings procenten 🙂
Insläppta per match/snitt nu: 3,5  /  Räddnings procent: 88.88%

Närmast väntar en otroligt tuff och kul match, då topp laget Salems IF kommer på besök till Nykvarn på fredag. Har en känsla av att här kommer det bli en match med full fart ….