Otroligt besviken, Otroligt glad!

NM_gjellerasen_sarpsborg51146_687_531_90

Rubriken säger två saker .. och de är precis de känslorna jag har efter matchen mot Salem. Två känslor ..

Jag är riktigt besviken på våran start i denna match hemma mot Salems IF, och visst jag kanske hade kunna tagit något av dessa mål ..
Men min del i denna match tar slut vid ställningen 2-6, cirka 3, 30 in på andra perioden, då vi släpper in ett mål i “box-play”. Tror  jag får 11 skott mot mig totalt. Men vad är det för bjudningar vi gör …

Jag lämnar över till min kollega “Henke”, som gör en stabil insats i målet resten av matchen. Men de är efter 2-6 målet som vi börjar vändningen, vi är som ett helt nytt lag.
Vi går ikapp till 6-6, innan vi återigen bjuder på något mål .. Salem går i tredje periodens början upp till 6-8, vi gör 7-8 i “powerplay”. Salem gör 7-9 och de är uppförsbacke igen. Vi gör 8-9, men strax efter gör Salem 8-10 på straff. Ska vi klara detta ??
Med detta lag går det, vi har gjort det förr 🙂 Vi plockar ut målvakten, Salem drar på sig en utvisning, och i 6 mot 4 gör vi 9-10. Vi fortsätter utan målvakt, och när det återstår 1 minut och 14 sekunder gör vi 10-10. Efter detta finns de lägen för båda lagen att gör ett mål till, men matchen slutar 10-10, vilket betyder “suddendeath”. Där chansar våran coach Sebbe Wahlgren, alla kort och plockar våran målvakt direkt, och det tar endast 30 sekunder och då gör Kim Callin 11-10 …

VILKEN MATCH! VILKEN VÄNDNING …. men jag är fortfarande besviken på våran start av matchen.

Så nu jäv…… laddar vi om för ny tuff och rolig match, då vi möter serieledarna Farsta borta på lördag …
Vi snakkes … MickeMålis

380 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email