Bra jobbat Andreas!

IMG_4027-litenKanske inte så många som vet det, men sedan min tid i Norge och Gjelleråsen, så har jag haft ett nära samarbete med norska målvakten Andreas Falkeid (Gjelleråsen).

Har fungerat som mentor och målvakts tränare för hon sedan den tiden. Andreas har varit på målvakts träningsläger hos oss i Nykvarn. Och vi har planer på att jag skall över till Gjelleråsen och hålla liknande läger i framtiden.

Under säsong håller vi kontakten över internet och jag försöker “coacha” och tipsa Andreas om saker i hans spel.
De som är bra är att många av Gjelleråsens matcher filmas och finns tillgänglig på internet. Där kan jag se och analysera Andreas spel.

Idag blev det klart att Andreas kom med norska landslaget till “Firenasjonersturnering i Danmark” kommande helg. Detta efter mycket tajt konkurrens om målvakts platserna. Ett STORT grattis till dig Andreas, och lycka till.

Jag är otroligt stolt över din utveckling. Kanske an dag kan jag locka över dig till Sverige för spel i Nykvarn 🙂

Artiklar i norsk media:
Norges tropp til 4-nasjoners
En veldig positiv samling

foto: Gif-TV

510 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email