7 låtar i mitt liv – 1 av 7

Blev nominerad på Facebook av Niklas Sjögren, att lägga upp 7 låtar i mitt liv. När jag väl börjat fundera på detta, så bara rasslade det in låtar och massor med underbara minnen. Så jag kände nästan direkt att detta var något jag vill fortsätta med. Så jag gör så att jag kommer fortsätta min musik resa här på bloggen när jag är klar med mina 7 på Facebook. Så här är första av sju på Facebook.

Låt 1/7 … Oj .. blev nominerad av min vän Niklas Sjögren. Och precis som Nicke skrev, de är nog ingen annan jag upplevt så mycket musik med, som Nicke. Tack Nicke för nomineringen. Och jag kan säga att jag fyllde mina 7 ganska snabbt. Skulle lugnt kunna gjort 77.

Min lista är från allra början, och följer de låtar som etsade sig fast under denna tid. Jag har även skapat en spellista på YouTube, där jag kommer fortsätta lägga upp efter mina 7 här. För listan är lång! Den får ni länk till senare

Så nu börjar vi.
Mitt musik intresse började med denna skiva. De var också min första egna LP skiva jag köpte/fick. Året va 1986, de va då allt började. Men oj vad mycket musik de blev nu helt plötsligt. Och ganska snabbt blev det hårdrock .. inte Uggla.

Svårt att nominera någon här. Så de får bli min lillebror Thomas Sjöström. Han lyssnade mest på Herreys vid denna tidpunkt 🙂
Lägg upp 7 låtar på 7 dagar och nominera 7 nya vänner.

Magnus Uggla – Den döende dandyn – Joey Killer – skivsläpp 1986

936 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email