Minnekamp for Tobias Wendelstig

Tobias-3Vilken helg, vilken resa, vilken match, vilka underbara vänner …
Denna helg kommer jag minnas länge. Det blev en sån otroligt fin hyllning till Tobias Wendelstig.

Längst ner i detta inlägg, finns länkar till artiklar och bilder, samt filmer från detta arrangemang.


Resan började redan på fredagen, då hela familjen tog bilen och styrde den mot Årjäng. Här skulle vi nämligen övernatta, för att sedan ha en enklare och snabbare resa på lördags morgonen. De blev en fin och trevlig vistelse i Årjäng.

Tidigt på lördagen så rullade bilen vidare mot Norge. Barnen skulle övernatta i Askim, så där stannade vi till först. Sedan rullande vi (jag och Johanna) vidare mot Gjelleråsen och samligen inför minnes matchen. Samligen skede i Gjelleråsens otroligt fina klubb hus, och som vanligt blev vi bortskämda med lite mat från Thor Dag “Falköga” Falkeid 😀

Minnes matchen skulle spelas mellan spelare från Gjelleråsen och ett All Star lag, med gamla innebandy vänner till Tobias.
Jag spelade med All Star laget och delade målvakts sysslan med Christer Rönnmark (Tunet). Innan matchen började, så höll coach Samuel Rosenkvist (Gjelleråsen), ett otroligt fint tal, efter de så spelades det upp ett bildspel, med Tobias på stora bildskärmen i hallen. Mycket känslor och funderingar som snurrade i huvudet då kan jag säga.

Matchen blev en otroligt kul match och en fin hyllning till Tobbe. All Star laget vann med 12 – 9.

Efter matchen var det middag/bankett för samtliga spelare och deras respektive nere i Lilleström. Det blev mycket innebandy snack och många roliga samtals ämnen under den kvällen kan jag säga 🙂

Vill tacka de två personerna som drog igång denna minnes match, för ett otroligt bra jobb. Otroligt proffsigt arrangerat och ett minne för livet ..
TACK, Erik Jirving och Asbjørn Nodland, för att jag fick vara med  / Micke #33

 

Artikel + Video: “Innebandymagazinet.se – Fin hyllning till den bortgångne lagkompisen
Artikel + Bilder: “Assisten.no – “Mintes Wendelstig
Artikel: “GIF TV – “En fantastisk Minnekamp
Bilder: “GIF TV

519 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email