Länge sedan nu! Veteran laget tuffar dock på!

Länge sedan jag skrev något här! Men ibland så hamnar min så kallade “blogg” lite i glömska ..
Beror väl oftast på diverse saker .. Mitt minne, tid, och andra saker 🙂

Mer än halva säsongen har gått för vårat “Veteran lag” i Nykvarn, och med tanke på vad vi oftast spelar mot för lag, och hur många vi är i laget som spelar ibland. Så har det ju absolut gått över förväntan ..
5 vinster, en oavgjord, och en vinst på W.O .. Detta ger oss i skrivande stund en fjärde plats i serien. En serie som används av Södermanlands Innebandyförbund till alla Utvecklings lag som finns inom föreningar i Södermanland. Detta gör att vi oftast möter rena Ungdoms/Junior lag .. och ofta är dom 15-20 spelare, medans vi är 7-10 spelare. Men vi har GRYMT kul och kör på som aldrig för. Nu senast hade vi ett tufft schema. Två matcher på två dagar. Men efter två grymma insatser, så gick vi därifrån med 2 vinster av 2 … OTROLIGT starkt.

Första matchen var borta mot IFK Gnesta, vinst med 7-6, där vi gör sista målet med endast 5 sek kvar av matchen. Gnesta vinner skotten med 44 – 28 (13 – 8, 13 – 9, 18 – 11).
Andra matchen var hemma mot IK Standard, här blev det vinst med 5-4, i en tajt och tuff match. IK Standard vinner skotten med 21 – 27 (5 – 9, 7 – 11, 9 – 7).

Båda dessa två lag förlorade vi mot i första vändan av serien, så de var extra skönt med vinst nu ..
Nu väntar närmast en borta match mot Telge SIBK i nya Västergårdshallen, skall bli kul att spela där, har inte varit i denna hall ännu, sedan den byggdes upp.

561 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email