Sex raka vinster nu …

Veteran lagets vinst tåg tuffar på .. Sex raka vinster nu ..

I och med vinsten igår borta mot Katrineholm med hela 15-1 (5-0, 5-0. 5-1) så är Veteranlaget upp i sex raka vinster och ligger för tillfället på en andra plats i Div.4.
Matchen igår var inte så ojämn som siffrorna visar, men veteranerna hade ett stabilt försvars spel. Många killar stack ut i statistiken igår. Som vanligt Magnus Hultqvist med 2mål och 5assist, men även våran inlånade spelare för dagen Hannes Friman gjorde en grym match med hela 4 mål, och storebror Jens Friman hade 2mål och 3assist. En annan kille som vaknade till denna match var Thobias “Tuben” Johansson, som också han gjorde 4 mål …

De tråkiga efter den här matchen var att hemmalaget inte förde skottstatistik i protokollet, vilket nu resulterar i att jag helt tappar min statistik som jag haft de senaste matcherna 🙁
Så jag får väl nöja mig med att min räddnings procent på de sista 5 matcherna (innan Katrineholm borta) är hela 90.6 % 🙂

Nu närmast väntar hemma match mot serieledarna Onyx IBS på söndag kl 14.15 i Björkestahallen .. skall de bli sju raka vinster ??

424 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email