NIO raka VINSTER !!

Vet inte vad som hänt med detta underbara Veteranlag …
Men sedan den 17 december har vi inte förlorat en match, och är nu uppe i 9 raka vinster.

Med tanke på vårat upplägg till matcher, så borde detta inte vara möjligt. Vi brukar ha ett varierande antal spelare till våra matcher, allt från 7 till 10 spelare. Och med tanke på den höga snitt åldern i laget, så är detta resultat ännu mer en otrolig bedrift att ha 9 raka vinster ..

Senaste vinsten kom hemma mot trean i serien IFK Gnesta. Och som vanligt gör hela laget en otrolig insats, med ett stabilt försvar, men också en oerhört effektivitet i anfalls spelat som vanligt. De är inte många matcher där vi vunnit skott statistiken, men ändå lyckas vi vinna matcher. Nu vinner vi denna tuffa match, mot ett bra lag med 9-6 (3 – 3, 3 – 1, 3 – 2) Skott statistik 22 – 28 (9 – 11, 8 – 8, 5 – 9)

Nu är det bara tre matcher kvar av denna säsong .. Kanske kan vi lyckas komma ikapp Onyx på första platsen. Om vi gör det, ja då har vi gjort en otrolig första säsong som Veteranlag ..
Nu närmast väntar IK Standard borta, och sedan avslutar vi med 2 hemmamatcher …

417 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email