SSL nästa … Stort grattis Andreas !!

För några dagar sen blev det klart … Andreas Ansnes Falkeid kommer att spela i Sverige och Thorengruppen kommande säsong.

Detta är en oerhört stor nyhet för innebandy Norge. De är länge sedan en norsk keeper tog steget att spela i högsta ligan i Sverige. Har inte exakt koll på hur länge sedan de var, men måste har varit i början på 2000 som de skedde sist.

Jag är så otroligt stolt över vad den här killen gjort .. Jag minns när jag spelade i Gjelleråsen, och denna kille inte ens var junior keeper, men ändå märkte jag att han vill bli bäst redan då. Nu skall han alltså till Sverige och spela.

Andreas och jag har en längre tid tillbaka haft ett slags samarbete/coachning på distans,  där jag försökt cocha honom i hans spel, men mest coachat och peppat honom mentalt på distans, för det är inte lätt att vara målvakt på hög nivå nu för tiden utan en målvakts tränare.

STORT GRATTIS, Andreas …. ser fram emot att få se kamper med dig i målet 2017/18, när ni kommer ner och spelar i Stockholm.

Landslagskeeper klar för TTG – teamthorengruppen.se

Landslagsmålvakt klar för superligan  – innebandymagazinet.se
Falkeid klar for SSL-spill – innebandyavisen.no
Brødrene Falkeid til Hollywood – veienmotguld.com

– Årets keeper ble Andreas Falkeid – veienmotguld.com
Norge har en norsk keeper duo siden VM 2002 – veienmotguld.com

446 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email