Seriepremiär !!

Ikväll smäller det .. kl 19.00 så har Veteranlaget seriepremiär.
Nykvarns IF Vets mot Strängnäs U i Björkestahallen.

I och med denna match så påbörjar jag min 31:a säsong som innebandy keeper .. Helt otroligt att man fortfarande kan tycka att något är så otroligt kul. Vi har nu tränat i ett par veckor & man börjar smått hitta känslan för detta igen, så det skall bli spännande och se hur vi ligger till med årets lag.

Vi har många nya killar/gubbar som klivit in hos oss i r. Dom flesta kommer från nerlagda Kvarnen. Ett riktigt skönt gäng med gubbar är vi i år, och det ser riktigt bra ut tycker jag, om inte annat så kommer vi ha mycket folk att använda oss av på matcherna, inte som förra säsongen, då vi ibland kunde vara typ 7 utspelare 🙂

Så nu laddar vi … “Game On”  / MickeMålis

443 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email