Seger i seriepremiären !!

Vinst …. ja de blev vinst i seriepremiären hemma mot Strängnäs U

Segersiffrorna skrevs till 5-3.
Vi började matchen lite försiktigt och tveksamt, men de är kanske inte så konstigt med tanke på alla nya killar/gubbar i laget. Jag kände mig väldigt osäker i målet, men inte konstigt de heller, va länge sedan man spelade match.
Efter första perioden stod det 0-1 till Strängnäs, skotten 6-10. I andra perioden gör Strängnäs 0-2, men vi reducerar till 1-2 genom ett mål i powerplay. Strängnäs lyckas göra 1-3 ganska snabbt efter våran reducering, och det känns så där. I början på tredje perioden så får Strängnäs en straff. Denna straff räddar jag, och nu känns det som jag kommer igång med mitt spel och känslan är mycket bättre. Nu vänder vi matchen också, först 2-3 och sedan lyckas vi göra 3-3 efter halva perioden. Med cirka 2 minuter kvar av matchen gör Hampus Jonsson ett riktigt kämpar mål, och helt plötsligt leder vi matchen med 4-3. Strängnäs ligger på för reducering, men som jag sa, nu känns det som jag är med i spelet igen och jag kan “spika” igen målet. Vi gör 5-3 med 2 sekunder kvar av matchen … Segern är ett faktum 🙂

En grym match från våran sida, där vi lyckas vända underläge 1-3 till vinst 5-3 ..

Nu väntar ny match borta mot Torshälla på söndag … Bara fortsätta där vi slutade matchen sist .. KÄMPA!!

364 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email