En svettig dag på jobbet!

Idag skulle jag varit spelledig, de var min målvakts kollegas tur att spela. Men han gick sönder i veckan på jobbet, så jag fick hoppa in idag och spela matchen borta mot Torshälla.

En ny hall & ett helt nytt lag var det vi möte idag. Dagens Torshälla var inte ens i närheten av de lag vi möte förra säsongen i div.4. Fast till en början kändes de inte så, för vilken start vi fick idag. Efter redan fyra minuters spel lede vi med 2-0. Men sedan kom ett laddat Torshälla igång. Dom kom med fullt lag, vi hade 10 tappra krigare. Så ganska snabbt kände vi att detta kommer bli jobbigt.
Efter 11 minuters spel stod det 2-2, och jag hade redan blivit ganska varm i kläderna. Perioden slutar till slut 3-3 och vi hänger fortande med, trots ett oerhört högt tempo från Torshälla.
I andra perioden går de sämre, Torshälla går upp i en 7-3 ledningen efter 12 minuters spel, innan vi kan avsluta perioden bra och komma ifatt till 7-5, så vi är inte helt avhängda inför sista perioden.
Tyvärr börjar tredje perioden riktigt dåligt .. snabbt går Torshälla upp till en 9-5 ledning och nu känns det som matchen är avgjord, och vi tappar mer och mer, och hänger inte med alls. De står 13-6 innan vi lyckas göra nästa mål, och vi kan snygga till siffrorna lite till i slutet av matchen. Slut resultatet blir till slut hela 15-7.

För min egen del så är jag både nöjd och missnöjd. Känns som mitt spel kommer mer och mer, och bitvis så är jag riktigt nöjd. Med detta motstånd som vi hade idag så får man kanske vara det. Hade en del riktigt bra räddningar under matchen, och jag tror en del Torshälla spelare blev lite frustrerade 🙂
Skotten blev hela 52 – 22 till Torshälla, så när jag tänker efter var det en bra dag, men svettig dag för mig 😀

Grymt bra kämpat idag gubbar …

Ny match kommande lördag hemma mot Galagowear FBC Södertälje, skall bli kul. Tror faktiskt jag aldrig lirat mot dom.
Lördag kl 17.30 i Björkestahallen .. vi ses där

360 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email