Seger denna gång, men svettigt blev det ..

Efter förlusten i förra matchen borta mot Torshälla, där jag hade en riktigt svettig match .. 52 skott mot mig och 15 mål i baken, så trodde jag att de skulle bli en lite lugnare match denna helgen.

Men aj så fel jag fick. Vi började lite avvaktande i hemmamatchen mot Galagowear, och dom tog ledningen med 1-0 ganska tidigt. Men efter det hade vi stadigt grepp om matchen. Första perioden slutade 2-1 till oss och i andra hade vi en riktigt bra period och vann perioden med hela 5-1. Vi började tredje perioden bra, men efter att vi gjort 9-2 efter ca 3 minuters spel, kändes det som vi slappnade av och lätt Galagowear göra 3 mål, och nu var ställningen helt plötsligt 9-5. Men vi rykte upp oss och avslutade snyggt, och vann till slut med 12-5. En svettig match för mig som sagt, då jag hade hela 43 skott emot mig, men idag kändes det som jag var med och kunde stå emot Galagowear skott salvor. Skott statistiken blev 29-43.

I vårat lag så utmärkte sig Max Ahlberg idag. Max har börjat säsongen riktigt bra och ser riktigt het ut i år. Idag hade han 3 mål och 2 assist i protokollet ..

Nu väntar bortamatch mot IK Standard nästa lördag ..

456 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email