Vinst i topp mötet mot Telge ..

Igår kväll, så var det dags för topp mötet mot Telge SIBK, som låg på samma poäng som oss efter 4 omgångar.
De blev seger …. 9-1

Första perioden är mycket jämn, men vi lyckas vinna den med 1-0. I andra perioden så gör vi kanske säsongen bästa period, och vinner den med hela 6-0.Tredje perioden kommer Telge ut som ett helt nytt lag, tror dom gick ner på folk. Dom lyckas också göra en reducering tidigt 7-1. Trots Telge press hela perioden, så står vi emot och lyckas även göra 2 mål, skotten i denna period är 6-13. Vinst med hela 9-1, i en match där samtliga gubbar skall ha en stor eloge för allt jobb & slit.

Jag är nöjd med min insats, inte kanske lika tuff match som tidigare under säsongen, men jag räddar ändå 28 skott och släpper endast in 1 mål, grämer mig dock lite över de målet ..
Men, men .. min statistik ser riktigt bra ut, och jag skall nog kunna klättra lite närmare 90% strecket i totalen 🙂
Just nu ser den ut så här ..  4 matcher, Skott 154, Insläppta 24, Räddnings procent 84,4%

Ny match hemma på lördag mot Visby … Björkestahallen kl 14.30
Vi ses då ..

370 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email