Serieledning …

Då har serien vänt i och med bortamötet med Strängnäs U ..
Inför matchen visste jag att de skulle bli en svår match, tyckte nämligen att Strängnäs spelade riktigt bra mot oss i seriepremiären.

Efter en riktigt dålig första period, där jag inte alls är nöjd med mitt eget spel, så hade Strängnäs en ledning med 3-1. I den andra kändes det dock mycket bättre, och vi spelade mycket bättre, vi vänder matchen här och vinner perioden med hela 5-1, och har nu en ledning med 6-4. I tredje perioden är det jämnare, och Strängnäs gör 5-6 efter halva perioden. Men vi tar tag i spelet igen och gör tre raka mål, och vinner matchen med 9-5. Skotten blev 21 – 25 (5 – 3, 7 – 13, 9 – 9) ..
I och med vinsten, så går vi upp i serieledning 😀  Så otroligt stort att vi med detta sköna gäng kan leda division 3 i Södermanland efter 7 omgångar. Nu återstår det 2 matcher innan jul uppehåll, först hemma mot svårspelade Torshälla och sedan borta mot Galagowear FBC Södertälje.

Tyvärr så tappade jag lite i min räddnings procent efter matchen mot Strängnäs, men de är bara jobba på så vänder jag de 🙂 Just nu har jag följande: 29 insläppta mål, 185 skott, Räddnings procent  84,3 % och detta på 5 matcher + 7 minuters spel

De var en skön artikel i InnebandyMagazinet i veckan, där jag “rankades” som Södermanlands just nu hetaste spelare 😀
“Se bild ovan”  Skönt att någon lagt ner tiden på att checka av statistik i div.3 😀

/ MickeMålis #33

420 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email