De börjar närma sig jul …

Snart är den här … Julen.
Detta brukar betyda lite lugn och ro, tid för familjen och uppehåll i innebandyn ..

De blir som sagt en paus i innebandyn nu .. Nio hela matcher har vi hunnit med, nästan halva serien spelad. Och resultatet hittills är ju riktigt bra … Delad ledning i div.3 Södermanland med en match mindre spelad, de är ju klart bättre än vad jag trodde inför seriestarten. Men samtidigt är jag inte förvånad, för med detta sköna gäng, så kan vi slå alla & göra riktigt bra matcher. Dock så hade vi en verklig “plump i protokollet” i senaste matchen. De är knapp jag vill skriva om det, men vi tappade en 7-2 ledning till 7-7 med en sekund kvar av matchen, och sedan förlorade vi i “sudden” .. Men men. 1 poäng fick vi .. och nu glömmer vi den matchen.

För min egen del så har hösten varit riktigt bra … fast jag grämer mig något fruktansvärt över senaste matchen, inte för att jag gjorde en dålig match direkt, utan för att jag hatar att förlora på ett sånt sätt .. Jag får vara nöjd ändå med hösten spel, där statistiken ser ut så här efter 9 matcher: 7 matcher (+ 7 minuter), 43 insläppta mål, 243 skott, 82,3 % Räddnings procent.

Igår fick jag bli riktigt glad och stolt .. Min lilla “keeper lärling” Andreas Ansnes Falkeid  vann sin första SSL match med sitt Thorengruppen. Vinst med 10-5 i derbyt med IBK Dalen
STORT Grattis grabben, de är du så himla värd, och nu vet jag att det kommer fler segrar för dig 🙂

Nu tar vi jul … och återkommer efter nyår .. God Jul & Gott nytt år alla 🎄🎁
/ MickeMålis #33

475 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email