De går lite tungt just nu ..

De senaste två matcherna jag har spelat, har varit ”tunga förluster” i ”sudden death” 🙁  Inget roligt och faktiskt lite frustrerande .. speciellt med tanke på att vi haft ledningen med 4-5 mål i båda matcherna.

Först var det bortamatchen mot Galagowear .. där hade vi en ledning med 7-2 innan vi tappade allt. Förlust med 8-7 i sudden.

Sen igår borta mot Telge SIBK .. ledning med 7-3 innan vi tappade det .. Förlust med 8-7 i sudden ..

Men vi kommer vända på detta … snart kommer det vinster igen .. 😀

Men de som gör mig mest irriterad så här dagen efter .. De är att dom inte kan ha koll på skott statistiken i matchen igår. Nu tappar jag min koll på målvakts statistiken denna säsong pga. av att Telge SIBK inte kan hålla koll på en sån enkel sak som skott statistik, men samtidigt så kunde dom ju inte ens ha koll på klockan igår. Fick höra från en del i publiken, att sekretariatet under ett flertal tillfällen inte satte igång klockan. En gång gjorde till och med Telge mål samtidigt som klockan gick igång .. Bedrövligt dåligt .. 😈

/ MIckeMålis

Dela detta inlägg..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *