Nu tror jag det vänder ..

Som sagt … de har gått lite tungt för laget senaste tiden ..
Sedan i mitten på december har de blivit .. 2 förluster (Standard hemma 3-5, Visby borta 6-7) samt 2 förluster i “sudden” (Galagowear 7-8, och Telge SIBK 7-8).

Men nu tror jag det vänder … igår blev det nämligen vinst mot Strängnäs hemma i Björkestahallen med 6-5. Trots en halvdålig insats från oss, speciellt i första & andra perioden, så vinner vi. Vi vänder underläge 4-1 efter halva matchen, till vinst. Och de är just tredje perioden vi får vara nöjda med. Där går vi från 3-4 till ledning med 6-4 innan Strängnäs lite turligt gör 6-5 och får det att bli lite extra spännande sista sekunderna. Men vi står emot och vinner … Äntligen.
Vi förlorar skotten med 17-29, men vad gör det när vi vinner … Starkt

För egen del så gick det OK idag, tråkigt att de gick så trögt för killarna i början på matchen, vi hade liksom inte de där riktiga flytet & turen. Strängnäs får göra ett par riktiga skit mål, men annars är jag riktigt nöjd. Hade ju ändå en räddnings procent på 82,8 % .. 🙂

Nu väntar en tuff bortamatch mot Torshälla på söndag ..
Sen är det bara 3 matcher kvar av säsongen. Av dessa är det 2 hemmamatcher
Snakkes … / MickeMålis #33

418 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email