Innebandy säsongen slut !!

Jaha … då var vi där .. Säsongen slut. Min 31:a säsong, nu är den avklarad …

Så nu tänkte jag summera min & Veteranlagets säsong, med lite tankar & statistik här. Jag är ju en sån otrolig nörd när det gäller min egen statistik, så mycket statistik blir det i detta inlägg, men också en del korta tankar kring varje match .. Denna säsong var ju lite speciell, då vi nästan ställde upp med ett helt nytt lag. Kvarnen la ner sin verksamhet och hoppade in med oss och körde. En lösning som blev OTROLIGT bra & kul. Under säsongen har vi haft så otroligt roligt, med undantag för några små dippar i resultatet. Men vi fick avsluta med en seger i sista matchen hemma mot Visby med 7-5, och med de blev det en perfekt avslutning .. Ett STORT TACK till alla sköna gubbar i laget ..

Nu börjar jobbet med att bygga upp nästa säsongs Veteranlag, och jobbet har redan börjat … ser fram emot min 32:a säsong 😀

TOTAL STATISTIK för mig säsongen 2017/18 – Södermanlands Div.3 Norra

TOTAL ANTAL MATCHER: 13 matcher
TOTAL MINUTER SPELADE: 726,59 minuter
TOTAL SKOTT MOT: 411 skott
TOTAL INSLÄPPTA MÅL: 75 mål
RÄDDNINGS PROCENT TOTAL (SV%): 84.6%

En helt okej statistik tycker jag .. kollade lite snabbt på föregående säsong, och denna säsong blev faktiskt ett snäpp bättre. Inte dåligt av en gammal gubbe 🙂  Jag är dock lite missnöjd med antalet insläppta, kunde ha varit lite lägre … men över lag, riktigt bra.

Här under ser ni lite mer statistik per match och även korta kommentarer .. Håll till godo 🙂

2017-10-15 – Nykvarns IF V – Strängnäs IBK U 5 – 3
26 – 31 (6 – 10, 8 – 9, 12 – 12) – Skott 31 / Procent 90,3 %
Vi började med en stabil första match, vinst i säsongens första match ..

2017-10-22 – Torshälla IBK U – Nykvarns IF V 15 – 7
52 – 22 (13 – 3, 13 – 8, 26 – 11) – Skott 52 / Procent 71,2 %
Helt sjuk match.. vi var kort om folk, men krigade på. Jag hade en hel del att göra kan man säga (52 skott) 🙂

2017-10-28 – Nykvarns IF V – Galagowear FBC Södertälje 12 – 5
29 – 43 (9 – 15, 10 – 9, 10 – 19) – Skott 43 / Procent 88,4 %
Mycket bra match, där man ser att vi börjar få ihop laget …

2017-11-04 – IK Standard U – Nykvarns IF V 11 – 12
0 – 0 ()
Krull spelade .. jag var inte närvarande 🙂

2017-11-12 – Nykvarns IF V – Telge SIBK 9 – 1
25 – 28 (7 – 7, 12 – 8, 6 – 13) – Skott 28 / Procent 96,4 %
Våran helt klart bästa match för säsongen. Vi spelade helt rätt hela matchen .. Och jag hade en riktigt bra dag 🙂

2017-11-18 – Nykvarns IF V – Visby IBK U 9 – 9 e.förl.
43 – 59 (15 – 18, 9 – 19, 15 – 18, 4 – 4) – Skott 10 / Procent 100,0 %
Jag spelade endast 1.59 minuter av sista perioden + 5 minuter sudden .. Höll “nollan” 🙂

2017-11-30 – Strängnäs IBK U – Nykvarns IF V 5 – 9
21 – 25 (5 – 3, 7 – 13, 9 – 9) – Skott 21 / Procent 76,2 %
Bra match, där vi dock börjar riktigt lite dåligt. Ligger under med 3-1 efter första perioden, Men sen kommer vi igång ordentligt i andra ..

2017-12-10 – Nykvarns IF V – Torshälla IBK U 10 – 6
35 – 31 (10 – 9, 15 – 9, 10 – 13) – Skott 31 / Procent 80,6 %
Kanske våran andra bästa match för säsongen .. Där vi avgör i andra perioden, som vi vinner med 6-2

2017-12-16 – Galagowear FBC Södertälje – Nykvarns IF V 8 – 7 e.förl.
27 – 25 (8 – 8, 7 – 6, 10 – 9, 2 – 2) – Skott 27 / Procent 70,4 %
En riktigt bedrövlig historia.. Där vi tappar matchen, då det är endast 1 minuter kvar av matchen .. Orkar inte ens kommentera mer om denna 🙁

2018-01-05 – Nykvarns IF V – IK Standard U 3 – 5
0 – 0 ()
Krull spelade denna .. jag var ej närvarande.

2018-01-14 – Telge SIBK – Nykvarns IF V 8 – 7 e.förl.
0 – 0 () – Skott 40 / Procent 83,3 %
En riktigt bra match av oss i två perioder, sen tappar vi matchen helt .. Ledning med 6-1 tidigt i 3:e, sen kom raset ..
Men mest irriterad är jag över hur en förening som Telge, inte kan ha ett sekretariat som håller koll på skott statistiken ..