Drar igång en bloggserie .. Innebandyminnen – Intro

För några veckor sedan, såg jag ett inlägg på Instagram ..
De var min gode vän “Tobbe Jonsson” som hade lagt upp ett inlägg om hans landslagsdebut i innebandy. Den fanns nämligen att beskåda på “SVT Play`s öppet arkiv”. Självklart kollade jag in klippet och fick otroligt många sköna minnes bilder från när jag själv började min karriär, som var 1987. Detta klipp var från 1988, och vilket skönt inslag de var.

Såg snabbt, hur otroligt dåligt golvet måste ha varit, flera spelare som glider runt som om det varit på is 🙂 Sen bilderna på hur målvakterna såg ut .. och den berömda “köttmuren”. Oj, oj … vilka  minnen ..

06.00 in i klippet .. ja då slår han till. Legenden från Hölö SK, Torbjörn “Tobbe” Jonsson ..
En otroligt skön kille, som jag senare under mina år fick lära känna .. (kommer till de senare i  min blogg serie “Innebandyminnen”)

Se klippet här .. https://www.oppetarkiv.se/video/1648289/innebandy

När jag såg på detta SVT klipp, så “triggade” de igång många finna minnen från min innebandy tid, så jag bestämde mig för att skriva lite om dessa minnen här på min “blogg” nu under sommaren. Får se hur många delar de blir, men de finns otroligt mycket att skriva om kan jag lova. Ska försöka leta upp lite material jag har liggande hemma & lägga upp i denna bloggserie också.. De kommer bli skön sommar läsning för oss gammal innebandy nördar 🙂

Varannan fredag under sommaren, tänkte jag lägga ut en del här på “bloggen”, med start den 1 juni med del.1
Den delen kommer ju självklart handla om där allt startade för mig. Nykvarns IF.
Så håll till godo med denna “bloggserie”, och kommentera gärna & skriv ner egna minnen från varje del.
Finns ett kommenteras fält längst ner på varje avsnitt … Och sprid gärna detta vidare på sociala medier.

Ses igen den 1 juni – Del.1 – Nykvarns IF – 1987-1993 – Vi börjar från början …
// MickeMålis

 

 

718 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email