Juluppehåll ..

Tiden går fort ibland .. så har höst säsongen gjort.

Nu väntar snart ett juluppehåll med innebandyn. Och oj vad det hänt grejer denna höst. Först började det med problem för mig och mitt spel i div.3, under sommaren så hade jag nämligen kört på lite för hårt och fått problem med hälsenorna, så de blev inget målvakts spel för mig i början på säsongen, valde att bara ta de lugnt.
Istället tog jag på mig jobbet att vara ass. coach för vårat div.2 lag.  Blev väldigt mycket jobb i början, för att få alla bitar på plats, och övertyga alla killar som fanns där att vi verkligen trodde på dom och de skulle bli stor skillnad denna säsong jämfört med innan. 
När väl detta började ramla på plats, så kom också resultaten, för de är ett grymt bra gäng killar i detta lag, så jag visste att de skulle komma. Vi lyckade vända underläge i två matcher till vinst (Telge borta & Katrineholm borta) och detta va riktigt grymma insatser, men den stora “skalpen” var vinsten på hemmaplan mot IFK Gnesta, som var obesegrade innan. Seger med 5-1 och otroligt stabilt spel. Nu när serien vänder och det är juluppehåll, så ligger vi på en kvalplats och det ser jag som en oerhört bra insats va killarna, och denna plats skall vi behålla nu ..

För min egen del, så började jag smyga igång med träningen i början på oktober, och det kändes riktigt bra, jag han med att stå två matcher (Torshälla 7-4 & Ekbackskyrkan 13-0) två vinster direkt, men så drog jag på mig en ordentlig förkylning, så de blev paus i två veckor med träning. Kom igång igen efter det och har nu spelat de två senaste seriematcherna, och vinst i båda igen (Onyx IBS 6-5 och Järna SK 11-1) de betyder att jag har 4 vinster av 4 spelade 😀 Grymt nöjd med det och en bra målvakts statistik på de har jag med: Matcher: 4 / Insläppta mål: 10 / Skott emot: 56 / Räddningar %: 82,1 %.

Herrar div.2 ligger på en 4:e plats .. och Herrar div.3 ligger på en 2:a plats inför uppehållet. De är en grym höst säsong det … 

God Jul och Gott nytt år på er alla där ute nu … 
/ MickeMålis #33

500 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email